Wichelen, 9/11/2019

Hoe groot kan ik iets schrijven om mijn dankbaarheid te uiten BEDANKT

Als ik om 16.30 vertrok vanuit mijn veilige cocon in het noorden van Antwerpen wist ik niet wat ik kom verwachten, Wichelen had ik nog nooit van gehoord laat staan dat ik wist waar het lag.

Wat wist ik dan wel? Dat er een evenement was voor Radio Parkies! Een radio van en voor Parkinsonpatiënten zoals ik zelf al 12 jaar ben en dat ik er oude en nieuwe bekende ging ontmoeten.

Na een uur rijden en even zoeken belande ik aan een grote tent waar we door Els hartelijk werden verwelkomd, ik keek mijn ogen uit zo veel mensen die de koude trotseerde om mensen met Parkinson een hart onder de riem te steken, zelf patiënt zijnde vind ik dit hart verwarmend.

Dat de avond goed in elkaar zat moet ik jullie niet vertellen het was prima een dikke 10/10 voor de organisatie! Voor de mensen die er een onvergetelijke avond van maakte waar wij hebben van genoten kan ik niet meer zeggen dan duizendmaal bedankt, jullie hebben Wichelen op mijn landkaart gezet met een groot hart er rond.

Els, Mieke, Pico en vooral alle mensen die er waren Bedankt

Lin

Met enige fierheid verwelkomen wij Pico Van Acker omdat hij het peterschap heeft aanvaard van Radio Parkies en een grote steun is in ons doel !!!
De radio wordt gemaakt door en voor mensen met Parkinson en wij proberen die levend te houden willen jullie ons helpen ???? Want voor een Parkinson patiënt is de isolatie groot !!!
Je helpt niet 1 maar vele mensen !!!!
Koop een kaartje met zovele prachtige prijzen meer alles gaat intergraal naar Radio Parkies en dit voor 5€ met 3 kansen

kaarten zijn verkrijgbaar via 

minneke549@live.be

of via Messinger van Els Keppens en Rita Van Haver

 

Tombola prijzen voor wichelen swingt
1 Elec. fiets twv 2000€
2 wasmachine
3 droogkast
hitachi , koffie zet , tepayakiplaat broodrooster enz vele andere mooie prijzen

Opmerkingen

20.07.2021 18:19

Agnes Nevejan

Graag zing ik op de radio Geef mij je hand........voor iedereen die problemen heeft nu in deze tijd aan Rita van Haver